Alma har tur hon.....

Alma har tur hon alla vill låna våran go propp, i fredags så ringde Veronica och de ville "låna" henne och de gick ju bra så Peter och Julia kom och hämta henne på e.m så hon sov hos dom, hon kröp 2 steg här hemma och hos dom hade hon krypigt för fullt. Våran tös blir stor de går fort. Tycker nyss jag var på bb och nu är hon snart 8 månader!!!! I söndags så hade Filip cup i Hudik så där var jag och Fille hela dan. De var så duktiga pojkarna. Vi var hemma 21.20 så det blev en sen kväll!! Igår Tisdag var Jennie här med tvillingarna bytte julklapppar bättre sent än aldrig! Så de var kvar och käka me oss,sen passa dom tjejerna för Filiip hade träning de är något nästan jämt!

söngag...

Nu har den här helgen gått, helt sjukt vad fort de går.  Alma är mycket bättre nu skönt! I lördags ringde Almas faster Carina och fråga om de fick ha Alma en stund, vi har verkligen inge problem med barnvakt,  här ringer dom ändå och vill låna våran gullunge och de är ju kul! Så hon kom och hämta henne på e.m. Filip,William och Kent var och kolla på något i Skönsberg modell flygplan tror jag det var, sen tog Ante och en kompis till han med F och W på skridsko planen!  Alma kom vid kl 19 sen somna hon som en stock hon var trött, så när vi skulle lägga oss då vakna hon jag tror kl var strax före 24 helt underbart....... så de var ju bara till att vara uppe en stund till så då spela vi buzz jag,Kent och Ante. Alma låg på golvet på täcket hon ligger inte kvar utan tar sej bakåt och hon ställer sej på alla fyra. så när vi satt och spela och vi titta på hon så satt hon själv och hade lyckas dragit fram benen så duktig tjej!!! Söndagen var jag hemma med små tjejerna och Kent for på innebandy med grabbarna, så jag och Elin plocka ner granen och greja på, vet inte om jag kan påstå att de var mycket till hjälp jag plocka i saker och hon tog ur dom igen.... Kent kom hem han laga mat och de är aldrig fel. sen blev de inte så mycket mer, en sväng ner i tvättstugan tråkigt men ett ont måste.


Hurra!!!!!

Vi får åka hem!!!!!!!!!

vi har tråkigt

Alma har sovit som en stock på sjukhuset men inte jag, hon somna vid 23 och sov till 8 imorse och då var dom in och inhalera henne 2 gånger inatt duktig tjej vi har!! Pappa kommer hit på lunchen sen vi längtar! Vet inte när vi får åka hem men jag hoppas på att de blir idag.. nu håller Almsen på att somna igen så jag ska försöka vila en stund med henne innan läkaren kommer.

Sjuk stuga

I lördags blev vi bjuden på mat hos Carina och Micke  jätte gott var det,käka och kolla på hockeyn, vi kom hem vid 19.30 då kom Ese och Marie och hälsa på vi spela buzz de var trevligt men Alma mådde inte så jätte bra hon fick 39,8 i feber och de höll i sej hela söndagen förkyld,hosta, hon sov hela dagen, på mån och tis hade hon ingen feber la henne på tisdag kväll vid 22 och hon sov till 8 och käka då sen somna hon om och sov till kl 13 och när jag tog upp henne då var hon dunder het 38,8 i feber igen så jag var i kontakt med sjukhuset och de tyckte vi skulle åka in på barn så då gjorde vi det men där var de fullt så de tyckte vi skulle åka in på akuten kl 18, så hem tog febern igen då var den på 39 fick alvedon sen sov hon, men vi for in och fick vänta 2 timmar på läkare var tok mycket folk, men till slut så de visa öroninflammation, fick inhalera hon var tät i bröstet och så fick vi den stora äran att stanna kvar...... jag for hem och packa och datorn fick självklart följa med då de inte finns så mycket att göra! Vi saknar pappa som åkte hem strax före 23. Alma har blivit plågad med stick och mediciner stackarn men nu har hon nyss somnat mammas älskling, världens vackraste tjej.

Julen och nyår 2008

Godjul alla, på julaftonsmorgonen så öppna Filip,Elin och William de mesta hemma, sen for vi ut till Matfors till mormor och morfar och öppna julklappar där med barnen, sen skjusa vi in dom till stan! stress hit och dit... vi for ut en sväng till Söråker och lämna en julklapp  från Alma till farbror och faster med familjer vi hade sagt att vi inte skulle byta men de fick en kalender på Alma! Sen for jag,kent och Alma tillbaka till Matfors och käka julmat gott!! vänta på moster Sussi med familj men de dröjde en stund så Alma och jag hann sova en stund men till slut kom dom och tomten men Alma var lite skeptisk till han, men glad blev vi alla för alla julklappar;) sedan fika vi lite for hem vid 23 då var vi trötta!! 
Nyår
firade vi hos Peter och Veronica de var jätte trevligt, men de roliga var att Veronica visste inget de blev en överraskningsfest för henne eftersom hon fyller år, hon åkte iväg för att hämta Carina och när hon kom tillbaka hade alla kommit, vi var ganska många så när hon kom in i hallen så stod vi alla i vardagsrummet och alla skor och ytterkläder låg i sovrummet så hon misstänkte inget, sen klev vi fram och sjung de blev en lyckad kväll med god mat och sällskap, var ut och kolla på raketer på tolv slaget Alma var vaken då, hon var vaken mest hela kvällen men man såg knappt henne för hon var med alla stor kusiner. Vi kom hem strax före 1.30 och då somna Alma som en stock!!snygging


20/12-2008


RSS 2.0