TACK

Vill bara tacka för en trevlig kväll med er tjejer som "lura" i väg mej den 14/2 på en försenad möhippa eller försenad är inte rätta ordet eftersom ingen visste om att vi skulle gifta oss... men hur som helst hade jag det jätte trevligt  på spa och maten på Oscar var super god! TACK ALLA

Alla har varit sjuka.....

Förra helgen flytta vi om här hemma, Alma fick eget rum,grabbarna flytta ner och Elin fick inviga att ligga i "stor säng" och allt gick jätte bra. På söndag kväll gick jag in för att kolla hur Elin låg och då lukta det satan då har hon spytt hur mycket som helst men hon sov som en stock inte mysigt.... var bara till att sätta henne i badet och byta i sängen, hon somna om som tur var, satt in "barnvakten" vid 6,30 hosta hon till så Kent gick in då var det samma igen!!! Sen blev det inge mer av det. Men på Tisdag morgon var det Filips tur, stackarn kräktes 12 gånger sen feber på det, på kvällen blev det Kents tur, och på onsdag va jag lite små kaxig att jag klarar mej..... eller hur på kvällen var det min tur. Ingen rolig vecka här.
 I Lördags for Alma till faster Carina och Micke hon sov där (TACKAR) jag och Kent var ut och käka med Mats och Marie sen var vi på hockey men det var inte mycket att se..... de förlora, sen for vi in till stan, men tror man börja bli gammal känns det som det som var bara yngre ute. Men det var en trevlig kväll.

RSS 2.0