Premiär hos frissan för lilla damen...

Idag har Alma vart och klippt sej hos frisören, hon var jätte duktig och hon blev så olik sej en riktig stor tjej!!
Har kollat lite på resor till  sommarn vore väldigt skönt att åka iväg men vi får väl se hur de blir, de är ju himla skönt men att flyga är inte min starka sida.... men som sagt ner kommer man ju alltid.


Ny vecka igen!!!!

Barnen kom i Fredags och veckorna bara rulla på.... Fredag var en slapp kväll med lite gotta och tv!! Lördag var de en tidig morgon William hade sin första brottar tävling, han kom fyra!!! Tjejerna var duktiga de satt i sina vagnar och var nöjda, de fick kliva ur och rasa av sej en stund på brottar mattorna, de gilla dom verkligen!!!
På kvällen så kom Anna & Daniel med barnen så de var fullt upp men barnen hade ju trevligt iaf!!! Snabb röjde lite och fick små tjejerna i säng. Söndag var de innebandyavslutning på Alnö badet för Filip, så jag och William åkte med han så de bada hela tiden, fikat hade jag med mej hem igen.
Sen så var den här helgen slut igen, helt sjukt vad fort de går, Hade med mej Alma in på Elins dagis idag och de fick en chok när de såg henne, tyckte hon blivit så stor att hon nyss föddes, men de är ju snart 2 år sedan.... och de ser ju nästan aldrig henne då hon går på ett annat dagis. Till helgen så ska Alma på 4-års kalas de lär nog hon gilla vårat fika troll!!!! På tal om troll så behöver hon klippa sej, dax för frisör besök. (om pappa kolla här något så vet du att nån dag i helgen räddad;)

kors i taket....

jo de kan man nog säga, idag har jag varit och tränat..... 2 gånger i veckan och de behövs ju verkligen när man såg siffrona på vågen!!! Annars så är allt som vanligt. Alma hon bara växer och växer.
Imorse när hon skulle på dagis kom hon med sin lilla handväska och hade packat med sej en liten apa, helt okej att ta med men när jag kom på dagis så hade hon även lagt ner Filips telefon oxå och hon såg hel nöjd ut!!

Bullbak och lite andra bilder!

Alma bakar!!våran go tjej!!Alma 1 år!!

Oj oj....

Har kommit på att nån bloggare är jag nog inte.... Men är ju här nu iaf.
Alma hon har ju blivit stora tjejen, hon vet vekligen vad hon vill(som pappa);)
I Tisdags blev hon Moster Alma (låter som hon är 75 plus), till lilla Alice en riktig sötnos!! Grattia Vickan och Johan!
Kent blev ju även Morfar!!!!
De var här igår och åt middag och hämta kläder efter Alma, Alma var lite nyfiken på henne, men när jag höll henne då gick hela världen under!
Imorgon fredag kommer resten av skaran, veckorna går otroligt fort.
Nu är de dax att ta och göra sej klar för dagens arbete, först lite lunch med min darling! Får passa på att äta en måltid om dagen, då jag oftast jobbar till 18-19 tiden så har ju alla hunnit äta när jag kommer hem:(

RSS 2.0