årets julkort


pappa


go tjejen


elin


ännu en dag i Birsta

vart ut på Birsta och handlat igen dopklänning åt Alma,åkpåse börja bli kallt ute. Har fått satt dit sittdelen på vagnen nu hon vägra ligga nyfiken på allt och alla(undra vem hon är lik då...) så hon var så nöjd. mammas lilla tjej börja bli stor. Har fixat julkort på Alma idag de blev inga med tomte kläder men hon är så söt på dom! Så imorgon hoppas jag att vi får iväg dom och inbjudningskorten till dopet. Så här tidig har jag inte varit klar med julkorten men nån gång ska vara den första!!

tack

I lördags var vi ute och trängdes på Birsta. Sen på e.m åkte Alma till sina kusiner Viktor och Julia. Mamma och pappa var hemma hade främmande skulle gå ut och äta men kl blev så mycket blev en pizza från Bite Line.... de gick ju ner de med.For ner på stan var ut en sväng men jag tror man börja bli lite"gammal" var bara yngre ute. Tack för att jag fick vara hos er. kram Alma

myser med mamma.


1dag kolla så goa kinder


alma


stor tjejen...

Var och vägde lilla "palmsen" igår och hon växer 7700g och 68,5cm. Så fick hon spruta och de var mindre populärt, men med tutten och gosen gick de lika fort över.

lördag

Snart är helgen slut igen,de går fort,vi har mest varit hemma, på fredag kväll kom Linda,Fredde och Tim på besök och på lördag kväll kom Anna,Daniel,Albin å Signe och hälsa på.kul!! Passa på och röjde på neder våningen eftersom alla somna på löpande band,hade sällskap av Filip men han var inte till mycket hjälp han satt och spela tvspel...

go troll


sötnosen våran


Elin ger "gosen till lillasyster


Alma sitter i "gungstolen"


morfar och alma


mormor och alma


William,Alma,Filip


glad liten tjej


kent och Elin i Sidsjön


torsdag

Alma hon sover och jag gör inte alls för mycket, men skulle behöva göra det.... men jag tror jag tog ut all min kraft igår,jag baka,gjorde biffar,håller på att samla vuxenpoäng sen jag fyllde 30 kanske.... Råka tappa en liten hink med lingonsylt jag lovar de blev i hela köket på luckor,väggarna städa upp allt trodde jag för när Kent kom in från garaget så fråga han om jag vart elek?? Då var de sylt i hela taket, så när jag skulle ta bort de blev de jordens fläckar så med den slutsatsen så behöver vi måla taket!! Hade man inget jobb så skaffa men sej!!!

"tjockis" och då var de 2mån kvar....


kusin Tobbe och alma


mamma och pappa


Alma

Fre 6Juni 10 dagars övertid suck.... Kent (pappa) tog motorcykeln och for till Timrå, jag gjorde mej klar gick ut på stan och kolla när alla motorcyklar kom in till stan. Vi gick och fika och ""valla" en tjock mej en stund. Gick hem över vi bodde mitt inne i stan då. For ut¨på Tynderö och hälsa på en arbetskompis till pappa. Alla tyckte de såg ut som jag höll på spricka. For in över mot stan var på Viktoria och åt mat, gick och hyrde en film, somna vid kl24 känns som att du aldrig vill komma ut, hade bokat in grillning på lördag hos Sara och Bia. Men 7 Juni kl 3 vakna jag av värkar äntligen endast 11 dagar över tiden, klev upp gick omkring,ringde upp på förlossningen men de sa att jag kunde vänta ut det ett tag men jag var nervös med tanke på att när Elin kom så kom hon när vattnet gick och en krystvärk sen var hon ute, men jag gick hemma och vanka på såklart, kl 6 väckte jag upp Kent så vi gjorde oss klara, skulle kliva in i bilen då kom jordens jätte värk sen nästa kom vid shell Kent skulle in och handla men där inne var de några "tokas" men eftersom jag jobbar där så kunde han komma in senare, så vi var på sjukhuset kl 6.40 hade öppnats 6cm bara 4 kvar.... tog lite lustgas fundera på andra smärtlindringar men de blev bara en tanke det för kl9.31 går vattnet och 9.31 kom kryst värkarna 9.40 kom "lilla" Alma (namnet hade vi redan bestämt) och fy hel_ete vad de gjorde ont, trodde aldrig de skulle komma, såå ont har de inte gjort de förra gångerena,eller glömmer man fort? Men jag förstår när dom la denna lilla goa tjej på vågen 4900g och 52cm lång... 4900 kan de vara möjligt? de trodde inte ens barnmorskan och sköterskan som var med, de vägde hon 2 gånger men jo du var så stor! Vi hade tänkt åka hem samma dag men ackså vi bedrog oss,eftersom "lill" proppen vägde för mycket så skulle vi stanna helst i 3 dagar... suck. Moster Sussi och kusin Tobbe kom och hälsa på, storasyster Vickan kom på besök med Amelia, vi gick och åt med Vickan nere på sjukhuset hemlagad lasange den smaka allt utom bra. På kvällen fick pappa åka hem vi fick sällskap på rummet "matforsbor"  deras son vägde närmare 6kg. Den natten sov jag inte mycket Alma ar lite små sur på kvällen så kl 23 så fick du flaska med ersättning 15ml och jag lovar de tog 20sek sen var de slut och sur blev du så du fick en skvätt till sen sov du gott iaf! Sen kl 8 sov jag oxå gott men då kom pappa han sakna oss eller mest dej tror jag!!! Så vi skrev ut oss själva de kolla blodsockret 3,6,12 timmar efter födseln sen skulle de inte kolla mer, utan man skulle ha koll på Alma och de kunde vi lika bra göra hemma.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0