Ny vecka igen!!!!

Barnen kom i Fredags och veckorna bara rulla på.... Fredag var en slapp kväll med lite gotta och tv!! Lördag var de en tidig morgon William hade sin första brottar tävling, han kom fyra!!! Tjejerna var duktiga de satt i sina vagnar och var nöjda, de fick kliva ur och rasa av sej en stund på brottar mattorna, de gilla dom verkligen!!!
På kvällen så kom Anna & Daniel med barnen så de var fullt upp men barnen hade ju trevligt iaf!!! Snabb röjde lite och fick små tjejerna i säng. Söndag var de innebandyavslutning på Alnö badet för Filip, så jag och William åkte med han så de bada hela tiden, fikat hade jag med mej hem igen.
Sen så var den här helgen slut igen, helt sjukt vad fort de går, Hade med mej Alma in på Elins dagis idag och de fick en chok när de såg henne, tyckte hon blivit så stor att hon nyss föddes, men de är ju snart 2 år sedan.... och de ser ju nästan aldrig henne då hon går på ett annat dagis. Till helgen så ska Alma på 4-års kalas de lär nog hon gilla vårat fika troll!!!! På tal om troll så behöver hon klippa sej, dax för frisör besök. (om pappa kolla här något så vet du att nån dag i helgen räddad;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0